schoorsteen kappen

Schoorsteen Lekkage

Schoorsteen lekkage direct verhelpen!

24/7 bereikbaar in geval van nood!

Waarmee kunnen wij u helpen?

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN REPARATIE

Schoorsteen reparatie is van belang om onnodige onkosten voor te zijn. In de meeste gevallen is het al opgelost met een kleine ingreep. Laat uw schoorsteen tijdig repareren en voorkom achterstallig onderhoud of lekkage.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Wanneer de schoorsteen niet meer gerepareerd kan worden dan is een totale renovatie nodig. Hierbij zal in de meeste gevallen ook een deel van uw stenen en lood vervangen moeten worden.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN ONDERHOUD

De conditie van een schoorsteen bepaalt uiteindelijk hoe waterdicht uw dak is. Periodiek onderhoud verlengd de levensduur van uw gehele dak. Ook kunt uw onkosten voor zijn door regelmatig schoorsteen onderhoud.

schoorsteen kappen

SCHOORSTEEN LEKKAGE

Lekkages rondom uw schoorsteen kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg voor een waterdichte afsluiting van uw schoorsteen en voorkom onkosten en eventueel een schoorsteen lekkage.

Schoorsteen lekkage melden?

Heeft u een schoorsteen lekkage? Wacht dan niet te lang en voorkom onnodige gevolgschade.

Gratis schoorsteen inspectie

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen? Laat uw dak helemaal gratis inspecteren door een ervaren schoorsteen specialist.

Schoorsteen lekkage? Wij helpen u direct!

Last van een schoorsteen lekkage / lekkage bij je schoorsteen? Wij weten als geen ander dat dit erg vervelend is. Langdurige lekkage bij de schoorsteen kan funeste gevolgen hebben voor de dakconstructie. De schoorsteen is natuurlijk het hoogste punt van het dak. Door verschillende weersinvloeden en slecht of matig onderhoud kan deze op den duur gaan lekken. Uiteindelijk zal dit gaan zorgen voor vochtige muren, schimmelvorming en natte plekken op het plafond. In het ergste geval tast het je dakvlak aan en zo verminder je de kwaliteit van je dakconstructie. 

Laat tijdig een schoorsteen inspectie uitvoeren

Door tijdig een schoorsteen inspectie te laten uitvoeren voorkomt dat niet alleen schade aan de woning / dak maar ook komt uw niet voor hoge onnodige onkosten te staan. De meeste mensen merken zelf een schoorsteen lekkage niet meteen op. Vaak zit het lek er al meerdere maanden voordat ze iets in de gaten hebben. Op dat moment kan de schade aan een schoorsteen of dak al zéér ernstige gevolgen hebben. Wij adviseren uw een maal per jaar een schoorsteen inspectie te laten uitvoeren door een erkend gespecialiseerd bedrijf. Dit voorkomt schade en onnodige onkosten.

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

Omdat de schoorsteen zich aan de bovenkant van het dak bevinden, is deze extra kwetsbaar voor extreme weersomstandigheden. Door vocht en kou kan het cement waarmee de stenen zijn vastgelegd beschadigd raken, met als gevolg dat er een schoorsteen lekkage ontstaat. Voorkom lekkage aan je schoorsteen! Maak kennis met de bekendste dakdekker van Nederland dak en schoorsteen groep Nederland bekend van RTL4 en SBS6 Wij als erkende dakdekkers bedrijf kunnen eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende schoorsteen offerte op maat uitgebracht worden. Voorkomen is beter dan genezen! Voor meer informatie neem direct contact op.

schoorsteen lood
schoorsteen lood
schoorsteen renovatie
schoorsteen verwijderen

Benieuwd naar de staat van uw schoorsteen?

ontvang direct een gratis offerte op maat!

Vele oorzaken van een schoorsteen lekkage

Onze ervaring is dat schoorstenen relatief snel slijten. Dit komt omdat deze vaak op een hoge plek op een dak staan. Ook worden deze blootgesteld aan grote schommelingen in temperatuur. Heeft u last van vochtplekken op het plafond en rondom de schouw die terug komen? Dan is er bijna altijd sprake van een schoorsteen lekkage. Een schoorsteen die lekt is vaak niet prettig. Veel voorkomende oorzaken zijn dan ook: 
1. Poreuze schoorsteen voegen.
2. Gescheurd schoorsteen plateau.
3. Oude gescheurde of losse stenen.
4. Onbeschermde schoorsteen kanalen.
5. Slechte of kapotte schoorsteen kap.
6. Matig of slecht onderhoud aan de schoorsteen.

Last van schoorsteen lekkage, wat zijn de kosten?

De kosten voor het verhelpen van een lekkage aan de schoorsteen zijn erg afhankelijk van de oorzaak en de reparatie die er voor nodig is. Wat we in de praktijk vaak tegenkomen is slecht onderhouden schoorstenen zowel schoorsteen lood, schoorsteen voegen, schoorsteen plateau als bijvoorbeeld het metselwerk. Maar het kan bijvoorbeeld ook noodzakelijk zijn dat er een nieuwe schoorsteen kap op moet of een lekkende schoorsteen te laten impregneren. Indien u contact met ons opneemt kan er iemand langs komen voor het inspecteren van de schoorsteen. Deze zal in de offerte alle gebreken meenemen. Op deze manier weet u vooraf precies waar uw aan toe bent. Dit zorgt ervoor dat er geen verdere schade aan de woning veroorzaakt word. Offerte’s zijn bij dak en schoorsteen groep Nederland geheel vrijblijvend. Bel vandaag nog voor een kennismaking.

Wilt u meer weten over schoorsteen lekkage? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Bespaar 20% op schoorsteen lekkage!

100% gratis en geheel vrijblijvend

Zorgeloos woonplezier dat wilt toch iedereen?

nu vanaf € 12,95 per maand

Onze Specialisten

DESGN_Shield_Rood

TOTAAL SCHOORSTEEN SPECIALIST

Voor al uw schoorsteenwerken

Meer informatie

TOTAAL DAK
SPECIALIST

Voor al uw dakwerkzaamheden

Meer informatie

TOTAAL  ONDERHOUD SPECIALIST

Voor al uw woningonderhoud

Meer informatie

TOTAAL CONSTRUCTIE SPECIALIST

Voor al uw constructiewerken

Meer informatie

 

Offerte aanvragen

Contactformulier

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Volg ons 4-stappenplan en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 1 – Aanvraagformulier

Stap 2 – Inplannen afspraak

Stap 3 – Persoonlijk adviesgesprek

Stap 4 – Vrijblijvende offerte op maat

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze uitsluitend voor het maken van een offerte.